Hvad er BWRT-Terapi?

BWRT® står for “Brain Working Recursive Therapy” en psykologimodel og psykoterapi skabt af den britiske professionelle terapeut Terence Watts, MCGI.

Det er en helt fortrolig metode, der ikke kræver, at du afslører dine private oplysninger eller personlige hemmeligheder til din terapeut og udføres i en helt bevidst tilstand.

Det bruger ikke hypnose eller mystiske begreber, det er helt logisk, praktisk og jordnært, du behøver kun at vide, hvad du vil ændre i dit liv, for at det bliver helt succesfuldt.

Kun certificerede praktiserende er blevet uddannet til at levere BWRT® og alle skal overholde en streng etisk kodeks. Få mere at vide på her.

BWRT® er en psykoterapeutisk terapi, hvor det er muligt at ændre ens uønskede kognitive processer og deraf følelsesmæssige uønskede reaktioner til at være ønskelige tanker og tilpassede reaktioner.

Ens gamle tanker og følelsesmæssige reaktioner i kroppen stopper og bliver erstattet med den nye ønskede tilstand.

BWRT® arbejder på reptil hjerne niveau, den hurtigste og ældste del af hjernen, mønstergenkendelsesmatrice, den del af hjernen, der genkender truende situationer brøkdele af et sekund før vores følelser og bevidsthed aktiveres.

De fleste mennesker oplever, at gamle ubehagelige minder synes at være pist forsvundet ofte efter én BWRT behandling.