Om BWRT-Terapi Hørsholm

Mist aldrig håbet,
der er altid en vej.
Jeg følger og støtter dig gerne!

Mit navn er Per Christensen.

Jeg er uddannet BWRT terapeut, Body-sds kropsterapeut, NLP Master- Coach- ID Life Coach og Meta Sundheds Coach. Er medlem af Sammenslutningen af Alternative Behandlere (SAB) og medlem af The British BrainWorking Research Society.

Jeg har et stort ønske om at hjælpe og vise andre mennesker vejen til et bedre og mere afbalanceret liv.

Jeg har 40 års erfaring fra egen virksomhed indenfor kropsterapi, terapi og coaching, bosteder for børn og unge mennesker, salg og rådgivning indenfor IT & tele, rekruttering af ledere og specialister og shippingbranchen.

Jeg er også tidligere håndboldspiller på divisionsplan. Og tidligere stressramt og tidligere gigtmedicin brugende. Fordi jeg ikke vidste at der var en anden vej. En vej uden medicin operation eller smerter.

I 2005 sad jeg hos lægen der fortalte mig at jeg havde slidgigt i mit knæ. Jeg blev tilbudt et nyt knæ. Det virkede så drastisk for mig, især fordi der var en masse komplikationer og risici forbundet med en sådan operation.

Jeg var træt af at sidde passivt på bænken, imens læger mente, de skulle træffe beslutninger om min krop. Så jeg valgte at sige fra og finde et alternativ. Det alternativ har jeg aldrig fortrudt. Det handler meget om at tage ansvar for eget helbred. Uanset hvilken vej vi går.

For mit eget vedkommende blev det i første omgang kropsterapi, Body-sds, som er udarbejdet til at hjælpe ens krop til bedring. Behandlingsdelen blev mit fokus, det inkluderer seks til syv forskellige teknikker. Blandt andet en speciel form for massage, der arbejder med kroppen i pulserende bevægelser. Det er fysioterapi og ledfrigørelse. Jeg arbejder med flere led ad gangen, som først er varmet op.

Alle former for behandling kræver, at vi møder op med en aktiv og konstruktiv holdning. Vi skal ville en forandring, vi skal ha et mål med behandlingen, f.eks. at skabe et sundere, stærkere og mere helstøbt menneske. Min tilgang er en 360 graders tilgang, der inkluderer psyken i lige så høj grad som kroppen.

For mit eget vedkommende, da min krop protesterede med gigt i knæet, var det mit signal til at begynde at se på årsagen. Til at arbejde med min psyke såvel som min krops symptomer. Dette er essensen af mine behandlingsmetoder At give dig en behandling, der inkluderer hele dig og slippe af med ”det gamle snask” som jeg plejer at sige, når din psyke giver udslag i fysiske skavanker.
Uanset hvilken form for terapi, handler det om at tage ansvar for din egen krop, dit eget sind ,og dit eget velbefindende for dermed at komme i balance.

Jeg er i dag behandler, og jeg står bag det jeg laver, for jeg er mit eget gode eksempel. Jeg glæder mig til at vise dig vejen til en balanceret krop og sind.

Kontakt BWRT-Terapi Tlf.: 40 140 440 eller mail per@bwrt-terapi.dk

Velkommen hos BWRT-Terapi i Hørsholm
Per Christensen