Ydelser

BWRT er blev gennemtestet i over 1.500 timer af en klinisk psykolog, før det overhovedet er blevet frigivet og anvendt i mere almindelig praksis. Og på rekordtid er BWRT blevet udbredt til lande som Australien, Belgien, England, Frankrig, Indien, Irland, Italien, New Zealand, Sydafrika og USA – og nu også Danmark.

Det omtalte kliniske psykolog Rafiq Lockhat driver en klinik for psykiske lidelser, og han er stoppet med at bruge hver eneste af hans tidligere metoder til fordel for BWRT og har den anskuelse, at “alt det vi troede, vi vidste om den menneskelige psyke”, nu er vendt på hovedet.
Det kompetente og erfarende team som Terence Watts med mere end 25 års erfaring som terapeut, og Rafiq Lockhat med mere end 24 års erfaring, udgør, har det været højt prioriteret at BWRT kunne udføres konsistent med gode resultater.

Derfor er det et krav til BWRT behandlere, at de allerede har flere terapiformer i værktøjskassen og har nogle års erfaring med disse terapiformer, inden de lærer BWRT.
Som noget helt unikt tillader BWRT dig som klient at holde dine oplysninger hemmelige for mig som terapeut, så det, som ellers kan få dig til at holde tilbage med at opsøge en terapeut, måske fordi, du synes det er skamfuldt at afsløre, kan du nu få hjælp til uden at afsløre den mindste detalje. 

Så en session vil i udpræget grad være omgivet af stilhed og at bearbejde informationer i tavshed. Dione tanker og mentale processer er i fokus. Jeg har som terapeut blot brug for en kort og præcis ramme for problemet, inden vi starter sessionen.

Vil du være den næste, der slipper af med din angst?

Angst kan optræde i mange forskellige former, f.eks. social angst, panikangst, generaliseret angst, OCD og PTSD, og kan i alvorlige tilfælde være invaliderende. 
Afarter af angst kan være præstationsangst og eksamensangst.

Uanset type og oprindelse kan jeg hjælpe dig af med din angst.

Araknofobi er en enkelt fobi med en frygt for edderkopper, hvor angsten er blevet meget voldsom og ude af proportion med den reelle fare og en objektiv virkelighed.

Når vi ser en edderkop, og tror vi er truet på livet, igangsættes kroppens alarmberedskab (målet er overlevelse) kan symptomer f.eks. være: hjertebanken, hurtig puls, overdreven svedproduktion, hurtigt åndedræt, kvalme, svimmelhed.
Og fortvivl ikke, det kan fjernes i løbet af ganske få sessioner.

Har dine triste tanker og følelser fået overtaget?

Kan du nikke genkendende til energiløshed, søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær, selvbebrejdelser og tvangstanker?
 Depression kommer i mange afskygninger. Nogle mennesker rammes umenneskeligt hårdt, mens andre slipper lettere.

Det kan være vanskeligt at tage en depression i opløbet, da vi sjældent er klar over, at vi er ved at udvikle en depression. Og en venlig tanke, vi kan alle have tunge dage, vi kan alle have en dårlig dag, være triste og modløse, det er helt normalt. Men det er vigtigt at række en hånd ud, hvis de triste følelser og tanker tager overhånd.

Særligt i perioder, hvor du oplever tab, dødsfald eller andre livskriser kan følelsen af savn og meningsløshed være overvældende og slå selv den bedste ud af kurs.

Træt af eksamensangst?

Hjælpen er her med en BWRT session.
 Langt de fleste af os skal gentagne gange i livet til eksamen, vi kommer i en situation, hvor vi skal ind og præstere.

Ikke alle håndterer presset og nervøsiteten i sådanne situationer ens, og derfor er eksamensangst et udbredt fænomen. 
Der kan være mange årsager til din eksamensangst, du er tynget af angst, når eksamensperioden sætter ind: egne forventninger, andres forhåbninger, idealer og ikke mindst omverdenens normer.

En eksamensangst kan vise sig ikke alene ved, at du bliver psykisk påvirket men også ved fysiske symptomer.
 Heldigvis kan jeg på effektiv og omsorgsfuld vis afhjælpe din eksamensangst i min klinik i Hørsholm.

Flyskræk – aviofobi – angsten for at flyve, der kan være ting i spil ifm. flyskræk, det kan være højdeskræk, en social fobi, ingen flugtveje, klaustrofobi, manglende kontrol.

Uagtet årsagen kan det hurtigt neutraliseres med en BWRT session, og du kan komme af sted på ferie eller forretningsrejse.
500.000 danskere lider af flyskræk, og for langt over halvdelen handler det om frygten for turbulens under vejs, så når rejsen bliver gennemført, vil det være med stort ubehag.

Mange vælger derfor andre transportformer.

Fobi er en type angst, hvor angsten oftest er forbundet med præcise situationer eller ting, som ikke er forbundet med en reel fare. Vi forsøger at undgå den fobiske situation, og udvikler en frygt for frygt.

Mange af os kender til at være bange for et eller andet, flyve, tandlæge, slanger, edderkopper, og når angst bliver meget voldsom og ude af proportion med den reelle fare, taler vi om en fobi.

Typer af fobier: agorafobi (angst ved at færdes alene uden for vante omgivelser, i menneskemængder eller på offentlige steder), socialfobi (sammen med andre mennesker og frygter, at de skal tænke dårligt om mig, eller at jeg kommer til at opføre mig pinligt ) og enkeltfobi (frygt for specifikke ting eller situationer, såsom bestemte dyr, højder, mørke, lukkede rum, at flyve, særlige madvarer, offentlige toiletter, at gå til tandlægen, eller synet af blod).

Uanset type og oprindelse kan jeg hjælpe dig af med din fobi.

Nogle af os har en eller flere irriterende vaner, som vi selv og/eller vores familie, venner, kolleger vil sætte pris på vi afvikler, det kan f.eks. være rygning, købe på udsalg, købe på kredit, bide negle, pille næse, undersøge om døren er låst, kaffemaskinen er slukket, og ja find selv på flere.

Har du en irriterende vane, du gerne vil slippe af med? Så er hjælpen her.

Tvangsoverspisning er den mest hyppige spiseforstyrrelse, ca. 50.000 danskere i alderen 15-45 år lider af sygdommen, bliver omtalt som BED, kommer af den engelske betegnelse ”Binge Eating Disorder”.

Der er pt. ingen behandlingsmuligheder i det offentlige system, da der endnu ikke er vedtaget en diagnose (forventes i 2022 med ICD-11).

 Lider man af tvangsoverspisning, har man tilbagevendende perioder/episoder med overspisning, madindtaget kommer ud af kontrol og en følelse af skam, skyld, tristhed er oftest den ledsagende følelse.

Ofte er der tale om tab af kontrol og efterfulgt af en følelse af skam, skyld, væmmelse over sig selv og lavt selvværd. Modsat bulimi kompenserer vi ikke systematisk med opkastninger, afføringsmidler eller motion, hvilket gør at tvangsoverspisning oftest medfører overvægt og fedme med risiko for følgesygdomme.

Posttraumatisk stresslidelse eller PTSD (Posttraumatic Stress Disorder) er en psykisk lidelse, angstsygdom, som kan optræde efter, man har været vidne til eller deltaget i en livstruende hændelse som f.eks. krigshandlinger, tortur, voldtægt, overfald, bilulykker, naturkatastrofer, brand, alvorlige ulykker, terroristangreb, røveri.

Opstår efter pludselige uventede tab eller ulykker. Mennesker med PTSD genoplever den traumatiske situation igen og igen, og kroppen reagerer på samme måde, som dengang man var i situationen.

 PTSD kan ofte blive forvekslet med depression, fordi den ofte kan udløse en egentlig depression.

Endvidere kan PTSD kompliceres af angstlidelse, misbrug, hukommelsesproblemer og andre fysiske og psykiske lidelser. Lidelsen fører ofte til, at en person fungerer dårligere socialt og i familien.

Lider du af en mild version af PTSD er der hjælp at hente her.

Sorg er vores reaktion, når vi mister, det er en menneskelig reaktion, som opstår når vi bliver adskilt fra en person eller noget som har haft betydning for vores liv, identitet og forståelse af os selv.

Kan forekommer ved dødsfald også ved f.eks. skilsmisse, ved alvorlig sygdom i familien eller når man mister sit job. Det er en proces, vi gennemgår, når vi skal omstille os til en ny livssituation.

Reaktionerne er meget individuel, meget komplekse, og indebærer såvel fysiske som følelsesmæssige, sociale og eksistentielle reaktioner.